Hieronta Kajana

Käyttämällä tätä nettisivua hyväksyt Googlen sinusta keräämien tietojen käytön edellä esitettyyn tarkoitukseen edellä esitetyllä tavalla.

Ajanvaraus

Voit lopettaa sähköpostit ja uutiskirjeet koska tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen antikainen64 gmail. Missään tapauksessa emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille mainostarkoituksiin. Voimme esimerkiksi välittää tietosi viranomaisille, jos kansallinen turvallisuus tai rikosten selvittäminen sitä vaatii.

Luxury Townhome in Mission Crossing - #3-540 21 Avenue SW

Toggle navigation Koulutettu Hieroja Antti Antikainen. Ajanvaraus Galleria Hinnasto Yhteystiedot. Henkilökunta Olen valmistunut vuonna Vuokatin urheiluopistosta Koulutetuksi hierojaksi. Toimitilani sijaitsee kajaanissa rauhallisella omakotialueella. Yli 19 vuoden työkokemus, hyvät alkueväät antanut koulutus, sekä oma monipuolinen urheilu- ja kuntoilukokemus antaa hyvän mahdollisuuden ymmärtää asiakkaiden monenkirjavia vaivoja ja myös auttaa oikeiden tekniikoiden ja voimanköytön valinnassa tapauskohtaisesti. Koulutettu hieroja Antti.

Ajanvaraus Voit varata ajan helpoiten nettivarauksella. Imoitetut ajat ovat kokonaisaikoja. Jos et tiedä miten pitkän kokonaisajan ongelmasi vaatii tai ei tunnu löytyvän sopivaa aikaa, niin voit soittaa, txt, whats'up nroon tai S-posti antikainen64 Gmail.


  • nainen etsii paria Keuruu.
  • ekat treffit Parainen Suomi.
  • Kristinestad opiskelijabileet.

Minulla on myös whats'up ryhmä, jossa ilmoitan lähellä olevista ja usein erikoishintaisista hieronta-ajoista Galleria Toimitilani sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella n. Helppo tulla, eikä ole paikoitusongelmia. Paikoitus autotallin eteen, odota hetki, jos paikka varattu, sillä auto on edellisen asiakkaan ja käynti hoitotilaan takapihan puolelta. Hinnasto Valintapalkeissa olevat hinnat laskutushintoja.


  • nainen etsii miestä Haapavesi ei rahasta.
  • Hieroja Kajaani | Hierontapalvelu Sirpa Myöhänen?
  • kuinka saada tyttöystävä Joensuu Suomi.
  • Henkilökunta;
  • nuorten ystävät Seinäjoki Suomi.

Ajat ovat kokonaisaikoja. Peruutukset 24 h aikaisemmin, muutoin veloitetaan hinnaston mukaan. Maksutavat käteinen, laskutus tai e- Hyvinvointipassi. Hieronta Hieronta 30 min.

Kimmo Leinonen

Hieronta 60 min. Muu oma kategoria 4 Purentalihashieronta 30 min. Osoite: Kisatie, 19 Kajaani Puhelin: Sähköposti: antikainen64 gmail. Lähetä meille viestiä lomakkeella. Thaiyrttinyyttien historia alkaa jo n. Yrttinyyttien sisältämät yrtit kasvatetaan luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lannoitteita tai hyönteisten torjunta-aineita. Yrtit kerätään tuoreina tiettyyn aikaan päivästä jolloin yrtit ovat laadukkaimmillaan. Nyytit sisältävät mm. Sitruunaruohoa, kurkumaa, pomeloa, inkivääriä sekä akasiapuun lehtiä. Yrttinyyttihierontaa ei suositella mikäli sinulla on heikentynyt tuntoaisti, alentunut lämmönsietokyky tai jokin muu normaalin hieronnan vasta-aiheista.

Kuumakivihieronta eli hot stone massage on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liuutetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä.

Tervetuloa Hierontapalvelu Sirpa Myöhäsen kotisivuille!

Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla miellyttävän pehmeiltä ja jakavat tasaisesti lämpöä; basalttikivi sitoo lämpöä pitkään ja vapauttaa sitä hitaasti. Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämpimien kivien rentouttava vaikutus. Kivien lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö kulkeutuu syvälle kudoksiin ja tämän takia kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. Kuumakivihieronta vaikuttaa myös koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; hieronnan ja lämmön yhteisvaikutuksesta veri- ja imunestekierto lisääntyy jolloin myös aineenvaihdunta tehostuu.

Kuumakivihieronta tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja parantaa koko elimistön yhteistoimintaa. Parafiinihoito perustuu hitaasti vaikuttavaan matalaan lämpöön ja soveltuu erinomaisen hyvin käsi— ja jalkahoitoihin, parafiinihoito auttaa myös reumakäsien kuntoutukseen.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa hoitoaineiden imeytymistä parantaen samalla ihon aineenvaihduntaa, rentouttaaen ja lievittäen kipuja, häivyttäen uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeämpi iho, joka myös näyttää terveemmältä ja nuoremmalta.

Hieroja Tiina Mustonen

Kosteuttava parafiinihoito soveltuu todella hyvin käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden hierontahoitojen yhteydessä, parafiinihoitoa suositellaankin käytettäväksi ennen hierontaa; hierominen on tehokkaampaa kun lihakset ovat jo lämmenneet.

Parafiinihoito esimerkiksi käsille: Parafiinihoidon aluksi kädet kuoritaan kosteuttavalla kuorintavoiteella jotta hoitavat aineosat imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tarpeen vaatiessa levitetään käsille myös naamio ja kynsinauhoille öljyä jonka jälkeen parafiini suihkutetaan käsiin tasaiseksi kerrokseksi.

Parafiini muodostaa jähmettyessään käsiin peittävän kerroksen. Jähmettyneen parafiinin päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteinen lämpöhansikas, joka tehostaa hoitovaikutusta.

Kainuun Fysioterapia Kajaani - Palvelut

Parafiini saa vaikuttaa n. Kun parafiini on aikansa vaikuttanut niin parafiinikuori poistetaan käsistä, ja kädet hierotaan. Lopuksi kädet on mukavan pehmeät. Tiesithän että liikunnan, hieronnan ja terveellisen sekä monipuolisen ruokavalion lisäksi kokonaisvaltaisen ja mahdollisimman hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi on yhtä tärkeää myös omatoiminen lihashuolto venyttelemällä. Tässä linkissä venyttelyohjeita hierontahoitoja tukemaan. Nimi pakollinen.