Pohjanpoika Hyvinkää

Antti on vahva ja ahkera johtaja, joka antaa mielipiteille sijaa. Minna hillitsee ja kaitsee hallituksen hulinaosastoa taloudenhoitajana rauhallisesti ja mukavasti ja on hallituksen järjen ääni, mutta osaa kuitenkin hauskanpidon salat ja valloittaa hymyllään.

Hallituksen kuopilaiskaunotar ja terävä sihteeri tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa ja on ahkera tiedottaja. Leenan muistiinpanotekniikka on täydellinen ja sitä tahdittaa älykkäät kommentit.

Karviaisen taimet

AJ, tuo julma ja kunnianhimoinen myllyttäjä on hallituksen kantavia voimia, mutta tunnetaan myös vannoutuneena huumorimiehenä, yhiksen Orbiksena ja rotsina jätkänä, iha läpäl! Henkka, Karjaan lahja Klixin synkkiin aamuihin, tykkää pärähdellä ihan levy kutosella ja rakastaa naiskauneutta. Mielikuvitus juoksee omia polkujaan ja johtaa mitä psykedeelisimpiin lempinimiin.

Riikka, tai tuttavallisemmin Rickey-Marie, on intohimoinen diktaattori ja poliittisesti korrekti suhdevastaava, mutta hallitsee myös glamöröösin biletyksen. Pekka, yliopistoelämän konkari, osaisi P-Alinaan ja takaisin unissaankin.

Puutarha Tahvoset mustaherukka 'Pohjan Jätti' astiataimi 3 l ruukussa

Lempeän hallituksen nestorin luota fuksinkin on hyvä herätä. Aktiivinen suhdevastaava tuntee laajalti historianopiskelijoiden kenttää. Sampo, alkuvoimainen pohjan poika, jatkaa Nurmen-Korhosen perinnettä Polhossa ja on rauhallinen suomalainen mies, joka kuitenkin sytyttää naiset veikeällä hymyllään. Matkanjohtaja Anna on tunnettu hauskasta puhetavastaan ja tekee järkeviä ratkaisuja painavalla äänellä.

Tuutorina Anna myös johdatti fuksit turmiollisen yliopistoelämän syövereihin. Annin, Polhon lintusen lirkuttelijan -Henkka , pipo ei ole liian tiukalla ja hän onkin liittynyt vahvasti hulina-porukkaan. Annista jää mieleen vahva argumentointi ja ulosanti ja myös kulttuuriyhteistyö Tason kanssa toimii ihailtavasti. Nykypäivänä on niin huikean paljon ihmisiä joilla ei ole kotia eikä juuria eikä mitään mahdollisuutta koskaan kotiutua. Koko maailma hyljeksii näitä ihmisiä, ja se on vakava ja lisääntyvä ongelma.

Voi tietysti kysellä mitä järkeä on mennä kääntämään sellaista mestaria kuin Dylan, mutta jotenkin en jaksanut suhtautua asiaan sen kummemmalla kauhulla. Tässä iässä ei enää pelota niin paljon. Kurjuuden kuningas: Kurjuuden kuningas teki minuun suuren vaikutuksen jo kuusivuotiaana kun kuulin sitä perheemme automatkoilla. Isällä oli Nurmiota, Dylania ja Karjalaista kasetilla, ja jostain syystä kaikki kolme säveltäjää ovat päätyneet tälle levylle Tässä biisissä teksti on niin nerokas ettei siihen oikeastaan voi mitään lisätä.

Pyöräilijäpoika: Mieheni Olavi teki Joycen brasilialainen laulaja-lauluntekijä inspiroimana eräänä talvi-iltana pienen kappaleen, johon sitten tein tekstin. Tähänkin kappaleeseen tuli jostain syystä pieni varhaispuberteettinen viba. Ensimmäinen ihastuminen jne Vihreää aatetta kannattaen. Oodi kahville: Olen seonnut hyvään kahviin.

Minulla on se etu, että aloitin kahvinjuonnin vasta aikuisiällä, joten elimistöni ei ole tottunut siihen. Saan kahvia juodessani ihanan pirinän ja hillittömän tarmon päälle. Se on päivän kohokohta. Usein en saa mitään aikaiseksi ilman kahvia. Olen tosin siinä mielessä rajoittunut etten juo muuta kuin lattea Kevät: Keväällä on ollut minuun usein samanlainen vaikutus kuin kahvilla. Tulee pöhinä päälle ja muurahaisia kehoon. Tämä biisi on jammailtu kokoon bändin kesken jo vuosia sitten, tosin tämä versio on hiukan erilainen kuin alkuperäinen. Haluttiin tähän hiukan afrofiilistä.

Kasvattajanimet

Kehtolaulu: Kirjoitin tämän tekstin Janne Haaviston yksinkertaisen kauniiseeen kappaleeseen toissa keväänä, puolitoista vuotta ennen esikoiseni syntymää. Silloin ei vielä tiennyt uskaltaako sellaista asiaa kuin oma lapsi edes toivoa. Kiertue etenee seuraavasti: Tavastia, Helsinki Emma kertoo biiseistä: 1. Lamppulaulu: Tuomon kaunis kappale, jonka teksti puhuu puolestaan. Tiistaieuforiaa: Tämä on kitaristimme Mikko Kososen osuva kuvaus turhautumisesta.

Hotel arvostelut

Bikinipeppu ei jätä kylmäksi - Instagram-hottis Kali Burns valloittaa. Tässäpä vasta povipommi! Venäläinen kurvikaunotar Olyria Roy on kerännyt jo 2 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Salma Hayek julkaisi raskaudenaikaisen topless-kuvansa. WhatsApp kaavailee saman tunnuksen mahdollistamista useassa puhelimessa samanaikaisesti. Clive Barkerin Veren kirjat -tarinoihin perustuva Books of Blood -elokuva ilmestyy.

RAVINTOLAT, KAHVILAT RESTAURANGER, CAFÉ RESTAURANTS, CAFÉ RESTAURANTS, CAFÉ êöëíéêäçõ, ääîö

Fox-kanavalla tänään: kehuttu Leonardo DiCaprio -trilleri Suljettu saari. Netflix lapsiperheille: Nekku-apinan verraton työkaluvyö sai jatkoa.

Kauhuleffa The Curse of Audrey Earnshaw ilmestyy pian - traileri kehissä. Ryhmä Hau -luojan uusi animaatiosarja alkoi Netflixissä: Mighty Express. Netflix tänään: Eighth Grade - Elsie Fisher ujona koulutyttönä draamakomediassa. Going Under ja Port Royale 4.